Do chladného počasí se nejlépe hodí skvělé horké nápoje. Jsem velký milovník čajů a od podzimu do konce jara, dá se říci, nepiji nic jiného. A proč si nedopřát příjemnou změnu a nedopřát si domácí horký nápoj (čajem se to nazvat). Chuť a vůně podzimního ovoce, hřebíčku a skořice je skvělá.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgb8Gf1AeCqihwrgG7c5FaKd1kcujZ5RocNQqeeNXGgmEpRhPVSqQ-U8qtzEu7mi6iEZCe1_G6RG_vYt-uKjCZWpEb2rUACb7NMM7XPj_eEfa-yjMpZ3T9AlI14QdD3ZK3XEehg6-a0d_Y/s320/ingredience.jpg)
1 pomeranč
1 jablko
1 celá skořice
4 hřebíčky
3 lžičky kokosový cukr
1,5l vařící vody
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4guIELmbCShN-oImS328xRFBFPsUT6Ut5s0X-0iYzrDbI-pZ8QEVlYa4cYDgj-OuCGRsiSsRTk4KIpz5T_7FyoVGw6YVQVjJrBg9BqaAZ8lE9C_R0kMXpLEmg4APvJKKIchOkcor3L0o/s320/postup.jpg)
Jablko nakrájíme na kostičky, pomeranč zbavíme kůry a také nakrájíme na kostičky a dáme do džbánu. Přidáme hřebíček, skořici, kokosový cukr a zalijeme vařící vodou, promícháme a necháme několik minut odpočinout, aby ovoce pustilo šťávu a propojily se chutě.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhX2ydHvC_CX_m192ZN_12jOQWoeIpy_RchrQ1_DLFxNeySX_984b-Iun5aCmBreCiLh3Bu3BH-MdPJylL6zO7C5Eyew_vsmCRy1D6wqY8TI7DcHsenuynkdTPp7pSUaCY6AAe7nsz1uyU/s200/Podpis.jpg)
Žádné komentáře:
Okomentovat