Bez másla, majonézy a jiných dochucovadel (hořčice, kečup atd.). A i tak je opravdu moc dobrá a není v ní až takový chuťový rozdíl.
2ks sardinek v konzervě
1ks cibule
1pol. lžíce lučiny/žervé
2pol. lžíce polotučného tvarohu
hrst baby špenátu (nebo rukoly či polníčku)
sůl, pepř
+ libovolně 1 vejce natvrdo
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4guIELmbCShN-oImS328xRFBFPsUT6Ut5s0X-0iYzrDbI-pZ8QEVlYa4cYDgj-OuCGRsiSsRTk4KIpz5T_7FyoVGw6YVQVjJrBg9BqaAZ8lE9C_R0kMXpLEmg4APvJKKIchOkcor3L0o/s320/postup.jpg)
1. Sardinky dáme okapat od oleje. Poté vybereme kostru a maso ze sardinky dáme do mixéru-sekáčku.
2. Nakrájenou cibuli přidáme k rybičkám, k tomu tvaroh a lučinu. Přidáme také hrst nahrubo nasekaného baby špenátu a kdo chce také vejce uvařené natvrdo. Vše společně pomixujeme (na hrubo nebo jemno - podle toho co máte raději). Dochutíme solí, pepřem a dáme uležet a vychladit do ledničky.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhX2ydHvC_CX_m192ZN_12jOQWoeIpy_RchrQ1_DLFxNeySX_984b-Iun5aCmBreCiLh3Bu3BH-MdPJylL6zO7C5Eyew_vsmCRy1D6wqY8TI7DcHsenuynkdTPp7pSUaCY6AAe7nsz1uyU/s200/Podpis.jpg)
Žádné komentáře:
Okomentovat